Padlet på Skoletube

En fælles interaktive tavle

Med værktøjet Padlet skabes et digitalt rum for elevernes arbejde fælles i klassen. Alle får en stemme i arbejdet, og alle har mulighed for at bidrage til klassens arbejde.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med arbejdet. Få klik og klassen er klar til at bidrage med deres idéer, holdninger og synspunkter til arbejdet.

Med de mange muligheder for at integrere forskellige medier, filer, links, snaps, lydoptagelser, film, skærmoptagelser, kort med mere, åbner Padlet en værktøjskasse der inspirerer til kreative løsninger.

Padlet til idégenerering

Undervejs i arbejdet med projekterne, vil det blive anbefalet at anvende Padlet til klassens fælles idégenerering.

Den interaktive opslagstavle understøtter arbejdet med projekterne, analysen, den kreative designproces, eller som et værktøj i forbindelse med pitch. Med den fælles sparring vil alle hjælpe hinanden videre og spille hianden bedre.

Skabelonen, der findes her på siden, kan frit remixes og bruges i arbejdet med Padlet. Klik på Remix og lav jeres egen kopi, lige klar til at benytte i arbejdet.

Til hvert af projekterne i UNGE FORANDRER VERDEN findes en kanal med billeder på Skoletube. Billederne er udgivet under en cc:by licens, og kan frit anvendes i arbejdet med materialet. 

For vejledninger til arbejdet med Padlet besøg Skoletubeguide.

Padlet til Pitch

I flere af projekterne anvendes der pitch som en del af arbejdet. Med padlet kan der laves flotte interaktive opslagstavler, der med fordel kan anvendes ved selve præsentationen.

Padlet gør det ligeledes muligt at inddrage publikum aktivt undervejs i præsentationen og anvende opslagstavlen som evalueringsværktøj. 

For vejledninger til arbejdet med Padlet besøg Skoletubeguide.

 

Skabelon Padlet

Skabelonen der findes her på siden kan frit remixes og bruges i arbejdet med Padlet.

God fornøjelse med arbejdet.

Lavet med Padlet