Hjemmesider i Skoleblogs

Hjemmesider i undervisningen

Skoleblogs er en udgave af WordPress målrettet undervisningen, og med adgang via uni-login. Temaer og plugins er skabt til og tilpasset undervisning og læring.

Med Skoleblogs kan man bygge hjemmesider, hvor det faglige indhold er i fokus. Det kreative udtryk understøtter formidlingen og inddrager brugeren aktivt.

Med den direkte integration til Skoletube, er der nem adgang til medier på Skoletube. 

 

Undervejs i arbejdet med projekterne, vil det kunne vælges at producere en hjemmeside til formidling af det arbejde der laves.

I projektet Kodning er cool i Rwanda, skal der som en del af arbejdet, bygges en hjemmeside. Der tages udgangspunkt i en lokaliseret udfordring, der mødes i hverdagen i Danmark. Ved hjælp af hjemmesiden, oplysning og eventuelt anvendelse af øvrige digitale værktøjer, forsøges det at skabe en forandring i forhold til den valgte udfordring.

Til hvert af projekterne i UNGE FORANDRER VERDEN findes en kanal med billeder på Skoletube. Billederne er udgivet under en cc:by licens, og kan frit anvendes i arbejdet med materialet.

Billederne kan let importeres til Skoleblogs, og blive en del af fortællingen om de unge i Rwanda. De kan ligeledes anvendes som et led i formidlingen af de visioner om at skabe forandringer, der er blandt unge her i Danmark.

For vejledninger til arbejdet med Skoleblogs besøg Skoletubeguide.

H5P i Skoleblogs

De digitale elementer i værktøjskassen i H5P, kan let blive en del af hjemmesiderne produceret i Skoleblogs.

Se hvordan under digitale værktøjer H5P